je međunarodni volonterski projekt koji animira mlade i promiče solidarnost, zajedništvo, kreativnost i volonterstvo. Projekt je osmišljen i pokrenut u Njemačkoj 1995. godine kada je nekoliko mladih odlučilo pronaći način kako potaknuli vršnjake na volontiranje i beskompromisno, bezuvjetno davanje drugima, posebice onima na marginama društva – diskriminiranima, siromašnima, potrebitima.

A od tada već godinama okuplja tisuće mladih diljem Europe koji zajedničkim snagama preobražavaju svoju mjesnu zajednicu volonterskim akcijama. U Europi je projekt ostvaren u desetak zemalja: Njemačkoj, Austriji, Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Italiji, Švicarskoj… Hrvatska će se ponovo pridružiti tom nizu zemalja te će od 18. do 21. listopada mladi pokazati snagu zajedništva i solidarnosti.

Naša je klinika ove godine dobila “novu šminku”, cijela vanjska ograda i zaštitne šipke na prozorima sad blistaju na jesenskom suncu!

VELIKO HVALA SVIM VOLONTERIMA KOJI SU PREDANO RADILI DVA DANA, A ONDA JOŠ I POČELI PLANIRATI ŠTO BISMO SLJEDEĆE MOGLI ULJEPŠATI!

[ngg src=”galleries” display=”basic_thumbnail”]