Dana 17. prosinca 2021. godine, održana je konferencija za medije povodom oporavka i izlaska iz bolnice djevojčice koja je nesretno stradala u padu s traktora u srpnju 2021.god.

U Klinici za dječje bolesti Zagreb – Klaićevoj, tim liječnika izveo je 16 kompleksnih operacija na djevojčici koja je nesretno stradala u padu s traktora. Djevojčica je zaprimljena u Kliniku za dječje bolesti Zagreb u srpnju 2021. godine pod životnom ugrozom i sa teškim oštećenjima šest organskih sustava. Nakon pet mjeseci borbe, višestrukih izuzetno zahtjevnih operativnih zahvata i provedene rehabilitacije danas je otpuštena kući kao zdrava, pokretna i funkcionalna djevojčica.

Na spašavanju djevojčice sudjelovali su liječnički timovi i osoblje iz Klinike za dječje bolesti Zagreb, Opće bolnice Josip Benčević iz Slavonskog Broda, KBC Sestre Milosrdnice, Kliničke bolnice Merkur te Kliničkog bolničkog centra Dubrava.

Više informacija je u prilogu. Na slikama je Anđela s mamom Draganom i liječničkim timom koji je sudjelovao na spašavanju.